escorte

S-au atacat URÂT! Andrei Duban, față în față cu Loredana Chivu

Andrei Duban a filmat recent o scenetă în care a avut grijă să o ironizeze pe Loredana Chivu, fosta asistentă de la “Un show păcătos”. Acest lucru a deranjat-o pe blondă, care l-a înfruntat pe amuzantul actor.
Duban a realizat un filmuleț în care a ironizat-o pe Loredana Chivu. “Bună, sunt Loredana Chivu si vreau sa va transmit mesajul meu pe 2015: secretul buzelor mele mari este urmatorul – sa stiti ca, de fapt, eu mi-am micsorat capul. Vreau sa transmit asistentelor, colegelor mele, sa nu inghita niciodata pentru ca raman insarcinate. Pentru ce post, sa moara Franta, ce talentata sunt, pentru ce filmez, ca nici eu nu mai stiu”, a spus Duban.

Loredana Chivu a răbufnit și nu înțelege rostul glumei: “De ce simti nevoia sa faci asta? Mie nu mi se pare de ras. De ce trebuie sa facem glume proaste si urate, de ce jignim? E urat ca ai învățat așa. Înteleg că sunt peltică și sasaita, e defectul meu, asa m-am nascut, dar… Vrei să îmi tai atele de la limba? Daca esti actor, fa ceva educativ, joaca pe scena. Nu m-ai imitat bine, nu sunt replicile mele. Eu am spus ca am dansat în multe țări, nu ca le-am vazut pe toate. Am castigat bine din dans. Nu înteleg de ce imi tii mie contabilitatea”.

Duban nu s-a lăsat: “Ești plătită pe oră?”, iar Loredana i-a replicat: “Tu ești plătit la oră? Eu îmi iau salariul la sfârșitul lunii. Nu ai fost tu la fundul meu să vezi ce fac sau nu. Pe tine, la facultate, te invata sa injuri femeile, sa le jignesti? Ai si tu o sotie acasă”.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/duban-loredana-chivu-esti-platita-pe-ora-520396.html#ixzz3ONZJBgmk
chivu_21787900

Leave a comment

Your email address will not be published.


*