escorte

S-a saturat de singuratate. Loredana Chivu isi cauta un iubit. Uite care sunt cerintele blondei

In utlima perioada, Loredana Chivu a incercat sa fie destul de discreta in ceea ce priveste viata ei amoroasa. Asistenta tv “a pozat” intr-o femeie singura care doreste sa faca o cariera.

De la un timp insa are cu totul alte planuri de ordin sentimental.

Asistenta pacatoasa, Loredana Chivu pare sa se fi saturat de atata singuratate. Mai exact, s-a saturat ca la evenimente importante, nunti, botezuri si alte cumetrii, sa vina neinsotita. Blonda isi doreste neaparat un iubit, insa care sa indeplineasca anumite calitati.

Vrea si frumos, dar si cu bani

In ultima perioada, Loredana Chivu a fost destul de rezervata in ceea ce priveste viata ei amoroasa. Asistenta tv nu a declarat niciodata ca este intr-o relatie si nici nu si-a asumat vreo intalnire cu diversi barbati cu care presa a cuplat-o. Chiar si atunci cand Leo de la Strehaia a declarat ca are o relatie cu ea, blonda a negat cu vehementa, sustinand ca afaceristul este cel care o curteaza. Totusi, satula sa mai “pozeze” atat in fata singura, Loredana este decisa sa isi gaseasca un iubit. Culmea este ca nu isi doreste unul oarecare, ci un barbat care sa aiba un aspect fizic placut, dar si sa fie potent financiar.
Loredana a fost placut surprinsa cand a primit un buchet imens de flori la usa camerei de hotel”S-a saturat sa se duca singura peste tot, la nunti, la botezuri, asa ca spune ca vrea sa-si faca un iubit serios. Nu vrea neaparat sa fie o vedeta, dar nici un muncitor de rand. Lore spune ca un barbat tanar, frumusel, dar si cu bani ca sa nu mai piarda noptile la job-uri i-ar trebui”, ne-a declarat o apropiata de-a blondei.

Ori de cate ori este intrebata de existenta unui barbat in viata ei, Loredana Chivu nu-si asuma nicio relatie. Asistenta tv motiveaza ca nu are timp sa se implice in nicio relatie si ca isi doreste sa se concentreze asupra carierei. Asistenta tv sustinea ca vrea sa munceasca cat mai mult pentru a-si putea cumpara propria locuinta. sursa
tumblr_lx6rwqBc6o1r2ks0xo1_1280

Leave a comment

Your email address will not be published.


*