escorte

Loredana Chivu vrea să devină femeie de casă: “Îmi doresc 3 copii!”

Loredana Chivu s-a cuminţit şi are planuri de căsătorie. Deşi nimeni nu ar fi crezut, fosta asistentă păcătoasă îşi doreşte să se mărite şi să aibă nici mai mult, nici mai puţin de trei copii.

Loredana Chivu a uimit cu noua ei declaraţie. Blondina îşi doreşte să îşi deschidă o afacere, dar recunoaşte că are nevoie şi de un bărbat alături de ea. Vedeta vrea să devină femeie de casă şi să facă trei copii.

“Îmi doresc foarte mult să mă mărit şi să fac vreo 3 copii! Am mulţi pretendenţi, nu de pe Facebook că nu ştii de ce nebuni dai. N-am timp, nu m-ar înţelege nimeni că eu mereu sunt plecată. Am şi eu nevoie de un bărbat, de o relaţie stabilă, vreau şi eu să mă mărit. Visul vieții mele este să adopt un copil pentru că sunt mulți care au nevoie. Poți face un suflet fericit, l-aș iubi că pe al meu și nici nu i-aș spune că e adoptat. Asta e visul meu. Dar întâi îmi trebuie un soț cu care să le fac pe toate”, a declarat ea, luni, într-o emisiune de la Kanal D.

Loredana a recunoscut că sunt mulţi bărbaţi care o curtează şi a povestit gestul pe care l-a făcut un pretendent. “Am găsit un buchet de flori pe maşină, dar l-am aruncat în coşul de gunoi pentru că s-a uscat în maşină”, a adăugat blondina. Stirea completa

images

Leave a comment

Your email address will not be published.


*