escorte

Loredana Chivu, AMENDATĂ de şefii din Antena 1 cu o SUMĂ COLOSALĂ pentru că a apărut la WOWbiz

După ce a fost dată afară de la “Un show păcătos”, Loredana Chivu s-a supărat pe şefii din Antena 1 şi a acceptat invitaţia celor de la Kanal D. Fosta asistentă TV a apărut în emisiunea WOWbiz şi a stârnit furia reprezentanţilor trustului Intact.
Distracţia de luni seară din platoul “WOWbiz” o va costa scump pe Loredana Chivu, potrivit click.ro.

Anul a început prost pentru Loredana Chivu. După ce a fost înlocuită la „Un show păcătos” de veterana Daniela Crudu, blonda a explodat şi nu şi-a ascuns supărarea nici în faţa şefilor. Ea le-a reproşat acestora că este singura asitentă tv care a fost aleasă de două ori prin votul publicului şi nu a fost numită aşa cum s-a întâmplat cu celelalte fete. Deşi a recunoscuit acest lucru în emisiune, Dan Capatos a trebuit totuşi să-şi ţină promisiunea făcută Danielei Crudu. Bruneta era aşteptată înapoi după ce va pune punct relaţiei cu fotbalistul Mihai Costea. Revenirea ei a agitat însă apele în echipa lui Dan Capatos, Loredana Chivu şi Ana-Maria Mocanu fiind puse pe liber, dar păstrate totuşi în trust.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/loredana-chivu-amendata-de-sefii-din-antena-1-cu-o-suma-colosala-pentru-ca-a-aparut-la-wowbiz_193675.html#ixzz3ONZtCx5O
loredana-anamaria01_0c8722e227

Leave a comment

Your email address will not be published.


*