escorte

Loredana Chivu a transmis un mesaj emoţionant de final de an! Râzi când vezi cui îi mulţumeşte pentru un 2014 împlinit

În ultima zi din 2014, Loredana Chivu face bilanţul întregului an şi le mulţumeşte persoanelor improtante din viaţa ei pentru că i-au fost alături atât la bine, cât şi la greu.
Loredana Chivu s-a trezit dimineaţă cu un mesaj impresionant primit de la prietena şi colega ei de platou, Ana Mocanu, aşa că acum îi mulţumeşte frumoasei asistente pentru gândurile emoţionante. Mai mult, Lori nu i-a uitat nici pe admiratorii care o iubesc în secret, astfel că le urează şi lor un an nou plin de bcuurii.
“Şi a mai trecut un an frumos din viaţa mea. Un an în care am muncit enorm, în care am plâns, am râs, am iubit, am călătorit, am cunoscut oameni frumoşi, am avut prietenii şi familia lângă mine. Acum, la finalul anului nu pot decât să mulţumesc tuturor celor ce au făcut parte din viaţa mea, celor ce m-au susţinut şi au avut un gând bun pentru mine, celor ce mi-au bucurat sufletul. Pentru 2015 îmi doresc linişte, sănătate, putere şi iubire adevărată. La fel vă doresc şi vouă, dragii mei. Un an nou fericit şi voios! Şi mai vreau să-i mulţumesc Anei Mocanu pentru mesajul emoţionat cu care m-am trezit dimineaţa. Te iubesc, piticanie! Cristinei, care e prietena mea de 20 de ani şi pe care o iubesc enorm, familiei mele care îmi e alături în orice situaţie şi pe care o divinizez.. Prietenilor mei frumoşi pe care îi ador şi bărbaţilor care mă iubesc în secret. La multi ani fericiţi şi sclipicioşi!”, a scris Loredana Chivu, pe contul de Facebook. Stirea completa

936full-loredana-chivu

Leave a comment

Your email address will not be published.


*