escorte

Haos total prin cluburi! De la Crăciun încoace, ”păcătoasele” au ”rupt” ringurile de dans din București!

Seară de seară, Loredana Chivu și Ana Mocanu au ”bifat” condica întrt-unul sau mai multe clubburi din București. Iar acolo, cele două păcătoase au dovedit că știu să se distreze ca nimeni altcineva și au transfortmat seara într-un adevărat spectacol. ”Am chefuit ca niciodată. Sunt obosită frântă, dar mi-a plăcut la nebunie! Nici nu mai pot purta tocuri, mă dor picioarele de înnebunesc, mi-au ieșit și bășini în tălpi de la cât am petrecut”, ne-a spus Loredana Chivu. Iar imaginile cu ele sunt demențiale, cele două ”păcătoase” reușind să atragă atenția asupra lor de fiecare dată.
Astfel, dacă într-una dintre nopți, cele două s-au apucat, într-un club de fițe, să arate celor din jur că știu și să cânte, a doua zi Loredana a arătat tutror că îi este dor de serile petrecute, ca asistentă TV, în platoul lui Dan Capatos. Mai exact, îmbrăcată provocator, blondina a urcat pe un podium, alături de una dintre animatoare, și a demonstrat că știe să danseze ca nimeni alta, culegând mai multe priviri și aplauze chiar și decât tânăra angajată de club pentru a întreține atmosfera fierbinte seară de seară.
”Îmi place să dansez, așa că m-am urcat lângă animatoare și am arătat ce știu”, ne-a spus, râzând, frumoasa asistentă Tv care recunoaște că, acum, este mai obosită decât în momentul în care a început scurta vacanță de iarnă de care are parte. Click aici pt stirea completa
01_CLIIMA20130902_0016_5

Leave a comment

Your email address will not be published.


*