escorte

Cum functioneaza situl Bongacams

Ce este Bongacams?
După cum sugerează și numele, Bongacams este un site care combină arta conversației cu masturbarea la webcam.

Acesta a devenit unul dintre cele mai mari site-uri de videochat adult din lume.

În articolul de mai jos, vom analiza caracteristicile importante ale modului în care funcționează Bongacams – atât pentru telespectatori, cât și pentru fetele din spatele webcamului. Pentru spectatori: cum să vă bucurați de o gamă neegalată de fete sexy nud la webcam. Și pentru fete: cum să câștigi bani pe Bongacams.

Un ghid pentru Bongacams: Cams Live Adult

Bongacams are sute de camere de chat cu sute de femei sexy si dezbracate la web care presteaza showuri erotice. O multime din aceste femei sunt romance, rusoaice sau moldovence.

Fiecare cameră de chat este completată cu un flux live de amatori webcam.

De fapt, puteți viziona curentul cel mai popular pe Bongacams făcând clic aici. În interior, veți găsi un model care face show erotic si tot ce este mai bun pentru a mulțumi o mulțime de utilizatori excitati, făcând un spectacol public mai mult decat placut.

Modul în care funcționează Bongacams este că utilizatorii pot vedea fereastra unui model webcam in care ea presteaza showul erotic. Daca doriti puteti sa urmariti mai multe showuri erotice simultan de la mai multe fete sexy si tinere. În plus, unii utilizatori nu vor să-și petreacă orele în așteptarea unei emisiuni gratuite pentru a mai departe. Unii prefera să plătească pentru un spectacol privat imediat ce are loc unul câte unul de aceea puteti sa intrati in privat cu orice fata care va placere pe site pentru un show mai discret si privat.

Inutil să spun că site-ul Bongacams creeaza dependență

Site-ul a fost lansat în februarie 2013 și a devenit constant o comunitate foarte populară atât pentru femeile sexy care fac showuri erotice cât și in randul membrilor.

Odată ce ați intrat într-o cameră de chat cu o fata sexy aleasa de tine, veți vedea că videoclipul se află pe scena centrală pe ecran, cu o bară laterală pentru ca utilizatorii să poată conversa direct între ei și să partajeze mesaje.

Camerele sunt împărțite în cinci categorii principale:

Femei
Cupluri
Barbati
Transexuale
Nou
In modul spion

Cuplurile sunt definite de Bongacams ca bărbat și femeie și sunt cele mai populare chaturi de pe site. Adica decat sa vizualizezi o femeie perversa cu un mare dildo in cur la webcam nu mai bine sa vezi un cuplu cum se reguleaza ca iepurii la web ?

Există o întreagă serie de spectacole care sunt disponibile, inclusiv sexul viu, exhibiționismul și masturbarea.

Înregistrați-vă complet gratuit pe Bongacams ca sa aveti accesul la cele mai multe fete nud la webcam, dar există deasemenea si spectacole premium pentru care este necesară o plată suplimentară. Spectacole nud private pot fi plătite pentru utilizarea jetoanelor (tokens) care pot fi câștigate sau achiziționate. Acest sistem virtual de plată este folosit pe site pentru diferite avantaje.

Fiecare model va realiza pentru audiența ei sfaturi pentru jetoane, astfel încât dacă doriți să vedeți ceva special, atunci va trebui să plătiți show. În felul acesta, modelele pot face niște bani frumosi din showurile lor erotice.
Tokens și credite pe Chaturbate

Tokens pot fi, de asemenea, folositi pentru a cumpăra imagini și clipuri video de la un model. Unii membrii contactează de asemenea modelul pentru a cumpăra lucruri precum chiloți sau fotografii sexy. Acest schimb se face într-un mesaj privat și la discreția femeii.

Site-ul Bongacams organizează, de asemenea, o competiție lunara pentru modele, care au un premiu lunar alocat pentru castigatoare.
Comunitatea Bongacams este una foarte activă, membrii devenind fani loiali ai modelelor; În unele cazuri ei fac si show cam to cam sau la oferta cadouri de la Secretele Victoria, LoveHoney și lista de dorințe de pe Amazon.